Jachtservice Henk Jan Watersporttechniek gaat naar Siep Borneman

on feb 14, 2019 in Nieuws |

Jachtservice Siep Borneman neemt Henk Jan Watersport Techniek over.

Het betreft het gedeelte jachtservice, winterstalling en ligplaatsen. De verkoop blijft in handen van Henk Jan de Jong onder de vertrouwde titel Hollandboat International Yachtbroker op het zelfde adres.

Henk Jan Watersporttechniek, wat is opgericht in 1989, staat lokaal bekend als allround watersport bedrijf met winterstalling, jachtservice, nieuwbouw en refit. Deze activiteiten worden overgenomen door Siep Borneman. Hollandboat, onderdeel van de groep Henk Jan Watersporttechniek, blijft zelfstandig doorgaan op hetzelfde haventerrein. Alle personeelsleden blijven aan op hun huidige posities.

Hollandboat gaat zich nu nog actiever toeleggen op jachtmakelaardij en blijft de verkooporganisatie van Atlantic Motoryachts. Het kantoor zal verplaatsen naar de showroom. Deze showroom met buitenverkoopsteiger zal worden geschilderd en de kantoren worden verbouwd. Onze marketingactiviteiten worden vergroot.

Siep Borneman is geen onbekende naam in de watersport. Hij heeft zijn sporen verdiend in de nieuwbouw en refit van luxe jachten. Mede hierdoor is hij de ideale opvolger van het bekende watersportbedrijf. Borneman zal dan ook, naast winterstalling en jachtservice, de nieuwbouw van Atlantic Motoryachts op zich nemen.

De focus van Borneman ligt op luxe motor- en zeiljachten. Grote refitprojecten die nu al lopen zullen op de werf in Workum worden uitgevoerd. “De werf is uitstekend gelegen direct aan het IJsselmeer en vlak bij de Waddenzee”. Voor dit moment blijven de activiteiten gelijk. De winterstalling van 7000m2 is goed gevuld en het huidige personeel blijft op de werf werkzaam.

Of het nu gaat om jachtservice of om aankoop of verkoop van een schip, u blijft welkom op de Suderseleane 15 Workum bij Jachtservice Siep Borneman en Hollandboat Yachtbroker!