Timeless 32

De ongebruikelijke combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaags design maakt de Timeless 32 een lust voor het oog.

Timeless ext2

Gebouwd volgens de modernste productietechnieken en voorzien van de nieuwste technische details.De Timeless 32 staat op het hoogste niveau qua comfort en luxe. De moderne aluminium romp met z’n klassieke uitstraling staat garant voor verrassend hoge snelheden.

Oog voor Detail

De styling van de Timeless 32 is consequent doorgevoerd. Dit is terug te vinden in de kleurstelling van zowel het exterieur als het interieur. In het oog springende details zijn de lage railing op het grote dek en de smaakvol geplaatste stuurstoelen. Het dashboard is voorzien van alleen de noodzakelijke instrumenten. Hier is gekozen voor klassieke ronde klokken met een zilvergrijze rand.

Comfort

De Timeless 32 is voorzien van alle luxe en comfort. De ruime kuip, voorzien van exclusieve kussens, biedt plaats aan minimaal tien opvarenden. Om eenvoudig aan boord te kunnen komen zijn er in de kuip aan weerszijden naast de banken tredes geïntegreerd zodat er geen “diepe stap” gemaakt hoeft te worden. In de smaakvol uitgevoerde unit voor de bank is een spoelbak en een koelkastje gemonteerd die doet denken aan vroegere tijden.

Het verhaal

De Timeless 32 is voortgekomen uit een restauratieproject van de “Waldemar” een bakdekkruiser uit 1916. Henk Jan de Jong van Timeless Yachtbuilders uit Workum werd verliefd op de fraaie lijnen van deze “old timer” en startte twee jaar geleden met het ontwerpen van de Timeless. Het jacht werd langer, breder en werd tevens voorzien van een modern onderwaterschip. In samenwerking met binnenhuisarchitect Manuela de Hair van het bureau InZicht is het moderne en stijlvolle interieur verder ontwikkeld.

 

timeless.kuipafb_100_64068_158pxvafb_100_64069_158pxvafb_100_64066_158pxv

 

Timeless 34

De basisspecificaties zijn als volgt:
Een logische vervolg op de Timeless 32 is de 34. Met een 60 cm langere romp biedt deze boot duidelijk meer ruimte. Naast de toegenomen lengte is hij ook breder geworden.

Doordat de Timeless 34 op alle fronten een maatje groter wordt zijn er meer mogelijkheden om het interieur aan te passen.

Wilt u meer weten over de bouw van een nieuwe Timeless neem dan gerust contact met ons op.