Atlantic

logo_atlantic

Ontworpen door de fameuze John A. Bennett. De Atlantic motorjachten zijn beproefde topjachten! Sportieve prestaties gecombineerd met een ongekende kwaliteit en afwerking. De geschiedenis van Atlantic motor jachten gaat een aantal jaren terug maar de kwaliteit blijft hetzelfde. Elke Atlantic is gebouwd onder strikte kwaliteitsnormen vanaf de mal tot aan de laatste schroef. U heeft de voordelen van voortschrijdend inzicht.

Een Atlantic motorjacht is onderscheidend van andere motorjachten omdat u zelf een grote mate van inspraak heeft op het interieur. Geen enkele Atlantic is daarom gelijk. Een jacht als een maatpak. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, hang en sluitwerk, stoffering op maat, verlichten en nog veel meer.

Zeewaardig door een laag zwaartepunt en daardoor veilig, ook op hoge snelheden. Door de schroeven zo dicht mogelijk op elkaar te plaatsen kunt u ook prima op één motor varen, ideaal op binnenwater.

Hieronder krijgt u een omschrijving van de verschillende modellen.

De Atlantic 42
De Atlantic 42 is een topkwaliteit jacht. Niet alleen in technisch opzicht maar zeker ook op het gebied van vormgeving en specifieke klantenwensen. Haar ontwerper, John Bennett, ontwikkelde een modern maar tijdloos ontwerp waarin het sportieve karakter van de Atlantic 42 wordt benadrukt. Het jacht is bovendien ergonomisch doordacht. Prima te gebruiken op open water maar tevens uitstekend voor gebruik op binnenwater zoals bijvoorbeeld Frankrijk.

Klik hier voor meer informatie over de Atlantic 42

Atlantic 42

De Atlantic 460
De opvolger van de succesvolle Atlantic 444, de Atlantic 460! “never change a winning team…..”, wordt gezegd maar door met een aantal subtiele veranderingen kan een succesvolle formule nog verder worden verbeterd. Door de styling van de uitlaten en luchthappers aan te passen wordt het sportieve karakter van deze op en top Atlantic onderstreept. De ovale patrijspoorten en het vergrote zwemplateau zijn de finishing touch.

Klik hier voor meer informatie over de Atlantic 460

Atlantic 50

 

Atlantic 50
Gebouwd volgens onze hoge standaard. Het ” Super Yacht” interieur van de Atlantic 50 kan volledig worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en wens. Er zijn ontelbare mogelijkheden om de indeling en het design aan te passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ruime salon met een schitterend uitzicht op de omgeving waar uw Atlantic 50 u gebracht heeft. Een andere mogelijkheid is om de dinette te verhogen waardoor de mogelijkheid wordt gecreëerd voor een derde hut.

Klik hier voor meer informatie over de Atlantic 50

Atlantic 50

Atlantic 56
Wilt u meer informatie over de 56 ft Atlantic twin deck of hardtop. Wij sturen u graag meer informatie over deze beide superjachten.

Klik hier voor meer informatie over de Atlantic 56

56twindeck